A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre és a kormányzati döntésekre való tekintettel, az alábbiak szerint változik a bejelentkezés és vizsgálatra érkezés:

Működésünket az elrendelt szabályok maximális betartása mellett indítjuk újra, melyhez kérjük az Önök együttműködését annak érdekében, hogy a betegtársak biztonságosan vehessék igénybe szolgáltatásainkat, valamint a rendelő személyzete biztonságban végezhesse munkáját.

BEJELENTKEZÉS!

A vizsgálatra történő személyes megjelenésre kizárólag telefonos bejelentkezést követően kapnak időpontot, az online bejelentkezés a weblapon (vagy emailben) jelenleg nem elégséges.

Kérjük, hogy előzetesen (telefonon) egyeztetett időpont nélkül NE JÖJJENEK a rendelésünkre! Lázasan, felső légúti panaszokkal, tünetekkel NE KERESSEK meg rendelésünket személyesen, a 06 30 297 9692-as telefonszámon jelezzék ezt felénk és rugalmasan átütemezzük az időpontot.


VIZSGÁLATRA ÉRKEZÉS!

Mindenkit arra kérünk, hogy a megadott időpontnál maximum 5 perccel korábban érkezzen. Az intézménybe érkező páciensek a bejáratnál eligazítást kapnak, testhőmérsékletet mérünk és egy kérdőívet töltünk ki minden betegünknél, valamint kötelező a higiénés kézfertőtlenítés.

Amennyiben külföldről tért haza, kérem két hétig ne keresse fel rendelésünket. Amennyiben kísérővel érkezett a rendelésre, kérem, hogy kísérője lehetőség szerint a gépkocsiban várakozzon, a rendelő zsúfoltságát megelőzendő.

Belépni kizárólag védőmaszk viselésével lehetséges!

Köszönjük a megértésüket és az együttműködésüket!