Az MRI-MED egy független, egészségügyi képalkotó diagnosztikai szolgáltató, mely kizárólag magán finanszírozású MRI vizsgálatokat végez. Vizsgálatainkat az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben („OKITI”) található Siemens MAGNETOM Verio 3T MR képalkotó berendezéssel végezzük.

A betegeket előre egyeztetett időpontra, jelentős várakozási idő nélkül, hétvégén is várjuk a szakrendelésünkre. Célunk az, hogy a várakozási időt jelentősen lerövidítsük, miközben a betegek számára megfizethető áron magas szintű szolgáltatást biztosítunk.

Az egyik legkorszerűbb berendezéssel végezzük az MRI vizsgálatokat!

Az MR vizsgálatainkat az egyik legkiválóbb képalkotó diagnosztikai berendezéssel, egy csúcstechnológiás Siemens MAGNETOM Verio 3T MR készülékkel végezzük. Az MRI labort, az intézmény profiljához igazodva, elsősorban a koponya és a gerinc MRI vizsgálatára építették ki, de más testtájak vizsgálatának az elvégzésére is alkalmas.

Az MRI-MED csapatáról bővebben:

Az MRI-MED a neuroradiológia területén széles körben is elismert szaktekintélyek bevonásával működik.

Szakmai vezetőnk Dr. Martos János, az OKITI Neuroradiológiai osztályának vezető főorvosa, aki Magyarország egyik képalkotó szaktekintélye és a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának intézeti tanszékvezető tanára is.

Az MR vizsgálatokat, valamint a leletek kiértékelését végző csapatunk neuroradiológus orvosokból, és radiográfusokból áll. Tapasztalt és elismert kollégáink szintén az OKITI munkatársai közül kerülnek ki.

Más intézményekkel ellentétben, az MRI-MED orvosai arra törekszenek, hogy az MRI vizsgálatot követően, több napos várakozás nélkül a betegek rendelkezésére bocsássák a professzionálisan kiértékelt leletet.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetről („OKITI”):

Csapatunk tagjai az OKITI kiváló tapasztalt szakemberei közül kerülnek ki. Az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, élenjáró hazai intézmény a neurológiai betegségek kezelésében. Napjainkban Európa harmadik legnagyobb idegsebészeti központja. Nemzetközileg elismert orvosok, felkészült radiográfusok, és asszisztensek végzik áldozatos és lelkiismeretes munkájukat az idegrendszeri megbetegedések elleni küzdelem területén.